Algemeen

Bepaalde beroepsgroepen of personen lopen een verhoogd risico geconfronteerd te worden met extreem gewelddadige situaties. Hierbij kunt u denken aan medewerker in een gesloten inrichting, vip-drivers, expats in hoogrisicolanden, publieke figuren, hoge functionarissen, ambulancepersoneel, politie, beveiligers of medewerkers van geldtransport.

Met een training fysieke weerbaarheid bereid u, uw medewerkers voor op een mogelijke confrontatie met agressie en extreem geweld. Irritatie, kwaadheid, angst, dichtklappen etc. zijn reacties die de kans op een toename en escalatie van agressie vergroten.

Tijdens de training leren uw medewerkers controle over zichzelf te houden en wordt er geoefend met aanraken en aangeraakt worden in fysieke situaties en verschillende weerbaarheidstechnieken. Hiermee groeit het zelfvertrouwen en fysieke weerbaarheid van uw medewerkers en zijn ze beter in staat om zichzelf te verdedigen en professioneel te handelen tijdens vergaande (levens)bedreigende aanvallen.

We beseffen dat de precieze problematiek en leerbehoefte voor iedere organisatie anders is. We komen dan ook graag bij u langs om uw specifieke (leer)vraag met u te bespreken zodat we een voorstel op maat kunnen schrijven voor u.

Naast advies en trainingen bieden wij diverse innovatieve opties aan voor online leren en geloven wij in de effectiviteit van de combinatie van beide (Blended Learning).

Wil je meer weten over de fysieke weerbaarheid training? Neem gerust contact op.